Dagopvang

Bij ons kunt uw hond ook een dagje verblijven. U kunt hem of haar dan 's morgens tussen 6:30 en 10:00 brengen en 's middags/ 's avonds tussen 15:00 en 21:00 weer ophalen. Hij/zij kan dan de hele dag samen met de andere 'dagopvang' honden lekker buiten ravotten en 's middags voldaan weer met u mee naar huis gaan. Ideaal als u niet wilt dat uw hond alleen zit als u bijvoorbeeld naar uw werk moet of een dag erop uit wilt.

 

Brengen.

Uw geeft van tevoren aan welke dag u gebruik wilt maken van de dagopvang. Dit graag uiterlijk de dag voor het brengen voor 19:00 uur. Wij zorgen dan dat 's ochtends een verblijf klaar staat. In dit verblijf met de naam van de hond laat u uw hond achter en wij zorgen dat hij/zij binnen een half uur buiten bij de andere honden is.

U kunt het paspoort in een bakje achterlaten zodat wij kunnen aantonen bij controle dat uw hond de juiste inentingen heeft. 

 

Halen.

'S ochtends kunt u bij het verblijf opschrijven hoe laat u uw hond van plan bent op te komen halen. Wij zorgen dat hij/zij op tijd in het verblijf is. Uw paspoort ligt weer in het bakje zodat u die weer kunt meenemen. Uw hond is voldaan en gaat weer graag met u mee. Komt u eerder of later halen dan de afgesproken tijd dan kunt u ons bellen op het nummer 0634505368.


Eten en drinken.

In de dagopvang verblijven en buiten staat de hele dag vers water. Wilt u dat wij uw hond eten geven is dit geen probleem. Wel graag van te voren melden en zelf het voer meenemen.

 

Intake.

Voor de eerste keer dagopvang is een intake nodig. Graag een afspraak maken via de telefoon of het contactformulier op deze site.

 

10 dagenkaart.

Bent u van plan om regelmatig te komen, in verband met werk bijvoorbeeld, dan is onze 10 dagen kaart misschien iets voor u. Na betaling krijgt u een kaart die u kunt gebruiken voor 10 dagen dagopvang. Dit hoeven geen opeenvolgende dagen te zijn.

 

Castratie/sterilisatie.

U dient uw hond, als u hem/ haar bij ons wilt laten logeren, vanaf 1 jaar te laten castreren/steriliseren.

 

Katten dagopvang.

Het is ook mogelijk om uw kat een dag te komen brengen, dit graag in overleg.

 

Entingen.

Klik op de onderstaande link voor de vereiste entingen. Dit is zeer belangrijk!

  

Tarieven.

Klik op de onderstaande link voor de actuele tarieven.