Honden

 

Dierenopvang Zevenhoven beschikt over een aantal mooie en ruime binnenverblijven. De binnenverblijven zijn voor de helft voorzien van vloerverwarming zodat uw hond zelf kan kiezen of hij/zij warm of koud wilt liggen. Uw hond komt, als dat gaat, samen met een passend maatje in een verblijf. Iedere hond heeft een eigen mand of kleed in het verblijf liggen, dit kan van ons zijn of het is een eigen kleedje. Honden uit hetzelfde gezin komen natuurlijk bij elkaar in het verblijf tenzij dit door de eigenaar anders wordt aangegeven.

 

Uw hond gaat 3x op een dag in groepen naar buiten. Onze ruime grasvelden zijn voor 1/3 overkapt zodat de honden met slecht weer kunnen schuilen.               Deze groepen stellen wij onder toezicht samen. 

 

Uw hond krijgt 2x per dag voer. Dit kan eigen voer zijn of ons voer.

De honden eten altijd onder toezicht. Wij zorgen ervoor dat uw hond ook echt zijn eigen eten binnen krijgt.


Medicatie geven is geen probleem mits dit van te voren wordt aangegeven. Schrijft u goed op hoeveel en hoe de medicatie gegeven moet worden zodat er geen misverstanden ontstaan.

 

Wij prikken geen honden voor suiker.

 

Uw hond moet zijn jaarlijkse cocktail en kennelhoest enting hebben gehad. Deze enting mag niet verlopen tijdens het verblijf van uw hond bij ons.

 


Omdat wij de honden buiten in groepen uitlaten, nemen wij bepaalde rassen niet meer aan. Dit om de rust te bewaren in de verblijven en uitlaatvelden. Bij het kopje info hebben we de rassen die wij niet meer aannemen opgeschreven.

 

Voor prijzen kijk bij het kopje tarieven. 

 

Voor foto's van ons pension kijk bij het kopje foto's.