Katten

 

Wij beschikken over 2 ruime kattenkamers. De kamers zijn voorzien van vloerverwarming. We hebben de kamers ingericht als woonkamer zodat uw kat zich snel op zijn gemak voelt. Er hangen in de kamers vele plankjes langs de muur zodat de katten allemaal een eigen plekje op kunnen zoeken. In de kamers zitten een aantal kleine hokjes zodat katten die heel erg schuw zijn eerst kunnen wennen en later vrij kunnen rond lopen.

Aan iedere kamer zit een ruim buitenverblijf vast. De katten kunnen in de winter via een kattenluik naar buiten. In de zomer staat er een deur naar buiten open.

 

In de kamers staan de gehele dag droge brokken en vers water. In elke kamer staat ook een fonteintje met water. Door bewegend water schijnen katten eerder te drinken wat alleen maar positief is.

 

 


Medicatie geven is geen enkel probleem als dat van tevoren wordt aangegeven Schrijf goed op hoeveel en hoe de medicatie gegeven moet worden zodat er geen misverstanden ontstaan.

 

Wij prikken geen katten voor suiker.

 

Ook speciale voeding geven is geen probleem, uw kat wordt dan 2x per dag apart gezet. Wel staat er de hele dag voeding in de kamer waardoor wij dus geen 100 % garantie kunnen geven dat uw kat niet van onze voeding eet.


U dient uw kat, als u hem/haar bij ons wilt laten logeren, vanaf 6 maanden te laten castreren/steriliseren. 

 

Uw kat moet geënt zijn tegen katten- en niesziekte. Deze enting mag niet verlopen tijdens het verblijf bij ons. 

 

Voor foto's kijk onder het kopje foto's en voor de tarieven kijk onder het kopje tarieven.


In de 1ste kattenkamer lopen 2 van onze eigen katten rond als gastvrouwen. Uw kat heeft dus altijd gezelschap.

 

Deze jonge lieve en hele nieuwsgierige katten heten Mona en Lisa. Ze vinden het heerlijk om geaaid te worden.