Knaagdieren

 

Omdat wij merkten dat veel eigenaren ook een plekje zoeken voor hun lieve knaagdier hebben wij een kamer gebouwd voor knaagdieren. In deze ruimte staan verschillende verblijven voor konijnen en cavia's. Deze verblijven zijn voorzien van zaagsel met een schuilhutje, een hooibal, waterfles, speelbal en een voerbakje. Uw knaagdier kan dus in een mandje of doos worden gebracht en dan wordt hij/zij in een verblijf bij ons geplaatst.  

Wij beschikken ook over een aantal buitenverblijven. U kunt van tevoren aan geven wat uw knaagdier gewent is en een hok reserveren. Door het beperkt aantal buitenhokken zult u wel vroeg moet reserveren. 


De waterfles wordt elke dag ververst. In de ochtend voeren wij de knaagdieren verse groente en in de avond krijgen ze droge brokken.

 

Heeft uw knaagdier speciale voeding of medicijnen nodig, geef dit dan vroegtijdig aan.

 

Konijnen dienen te zijn geënt tegen konijnenziektes (Myxomatose & VHS virus).


Voor andere knaagdieren of vogels, graag eerst even overleggen of we hem/haar aannemen, hebben we planken gemaakt in dezelfde ruimte als de konijnen en cavia's. Hierop kunt u uw eigen hok zetten. Graag ook het eigen voer van uw dier meenemen.

 

Voor foto's kijk onder het kopje foto's. Voor de prijs kijk onder het kopje tarieven.