Reserveren / kennismaken

 

 

Honden:

 

Wilt u uw hond voor het eerst laten logeren bij ons dan nodigen wij u samen met uw hond uit voor een kennismakingsgesprek. U kunt dan een rondje lopen in ons pension en alles bekijken. Wij maken kennis met de hond en zullen u een formulier laten invullen met gegevens over de hond zodat wij hem/haar de beste verzorging kunnen geven als ze bij ons komt logeren. Uw hond raakt ondertussen vertrouwd met ons en omdat ze gelijk weer mee naar huis mag zal ze het als ze komt logeren ook niet zo heel erg meer vinden.

 

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. (0634505368).

 

Wat wij graag willen dat u meeneemt naar het kennismakingsgesprek is:

 

  • Uw hond
  • Het paspoort/entingsboekje van uw hond. Wij controleren dan gelijk of uw hond voldoende geënt is om bij ons te logeren.

 

Staat u al ingeschreven bij ons dat kunt u altijd reserveren via ons mailadres (info@dierenopvangzevenhoven.nl) of via ons telefoonnummer (0634505368).

 

Als uw hond komt logeren willen wij graag dat u meeneemt:

 

  • Het paspoort van uw hond. (Als wij controle krijgen moeten wij kunnen aantonen dat uw hond voldoende is geënt. Het paspoort blijft tijdens het verblijf van uw hond dus bij ons.).
  • Heeft uw hond speciaal voer vanwege een allergie of dieet dan kan dit mee gegeven worden als uw hond wordt gebracht. Wij zorgen ervoor dat uw hond dan zijn eigen voeding krijgt. Dit geldt ook voor medicijnen.
  • Voerbakken, waterbakken en riem zijn niet nodig. Om misverstanden te voorkomen hebben wij liever niet dat u deze spullen mee neemt. Een eigen kleedje meenemen is mogelijk dit is echter wel op eigen risico.

 

Katten:

 

Voor uw kat is een intake niet noodzakelijk maar mag natuurlijk wel. Tijdens de intake vult u een formulier in. Komt u niet op intake dan wordt dit formulier opgestuurd over de mail. Graag zo snel mogelijk de ingevulde formulieren terug sturen zodat we de boeking definitief kunnen maken.

 

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. (0634505368).

 

Staat u al ingeschreven bij ons dat kunt u altijd reserveren via ons mailadres (info@dierenopvangzevenhoven.nl) of via ons telefoonnummer (0634505368).

 

Als uw kat komt logeren willen wij graag dat u meeneemt:

 

  • Het paspoort van uw kat. (Als wij controle krijgen moeten wij kunnen aantonen dat uw kat voldoende is geënt. Het paspoort blijft tijdens het verblijf van uw kat dus bij ons.).
  • De transport mand van uw kat mag bij ons blijven staan. Vergeet niet uw naam erop te schrijven zodat we later geen misverstanden krijgen.
  • Eventuele speciale voeding. (Uw kat wordt dan 2x per dag apart gezet. Wel staat er de hele dag voeding in de kamer waardoor wij dus geen 100 % garantie kunnen geven dat uw kat niet van onze voeding eet).